Vasemmisto yrittää käytää maahanmuuttajia hyväkseen lyömäaseina

Maahanmuuttaja: media antaa anarkisteja myötäilevän kuvan 6.12 tapahtumista.

 

 

Osallistuin kulkueeseen Suomen itsenäisyyden puolesta. Soihtuja kantamassa oli minun lisäkseni muitakin maahanmuuttajia. Päätin osallistua kulkueeseen kun kuulin, että vasemmisto aikoo ampua rauhanomaisesti mieltään osoittavia ritsoilla. Motiivinani oli osoittaa solidaarisuutta Suomen ja suomalaisten kanssa. Tältä osin minua voidaan kutsua mielenosoittajaksi.

 

Median tapa kutsu anarkisteja mielenosoittajiksi on ristiriidassa todellisuuden kanssa. Anarkistit eivät olleet osoittamassa mitään mieltä, vaan heidän ainoana tarkoituksena oli kulkueen häiritseminen. Kun he huomasivat että Suomen itsenäisyyden kannattajien joukossa on myös maahanmuuttajia, he alkoivat huutaa meille ”fasistisiat painukaa helvettiin”. Kyseessä oli pahin loukkaus, mitä joku voi huutaa islaminuskoisille.

 

Ymmärrän hyvin että vasemmisto pahoittaa mielensä nähdessään maahanmuuttajia itsenäisyyden kannattajien joukossa. Tämähän vie pohjan myytiltä, jonka mukaan vasemmisto olisi ikään kuin puolustamassa maahanmuuttajien oikeuksia äärioikeiston hyökkäyksiä vastaan. Todellisuudessa vasemmisto ainoastaan yrittää käyttää maahanmuuttajia hyväkseen omien tarkoitusperiensä edistämiseksi.

 

Myös suomalainen valtamedia pyrkii uutisoinnillaan tukemaan anarkistien luomaa todellisuuskuvaa. Itsenäisyyspäivää seuraavana päivänä Yle julkaisi kahden anarkisteja myötäilevän ”tutkijan” mielipiteet. Tutkija Jari Sedergrenin mukaan Itsenäisyyspäivän elokuvaksi sopisi ”Tuntemattoman” sijasta mieluummin työttömyyden ja viinan kittaamisen kuvaus. Itsenäisyyttä kannattavat leimataan siis työttömiksi alkoholisteiksi. Väite on aika loukkaavaa niitä itsenäisyyden kannattajia kohtaan, jotka ovat esimerkiksi islaminuskoisia ja eivät käytä ollenkaan alkoholia.

 

Toisen Ylen uutisten esiin tuoman tutkijan Erkka Railon mukaan äärioikeisto pyrkii hyödyntämään itsenäisyyspäivän juhlaan liittyvää isänmaallisuutta omiin tarkoitusperiinsä. Railo ei esittänyt väitteelleen mitään perusteluja. Itse mukana olleena maahanmuuttajana en havainnut tapahtumassa mitään äärioikeistolaisiin tarkoitusperiin viittaavaa. Vaikka kulkueessa oli mukana äärioikeistoksi luokiteltavia järjestöjä, kukaan ei kantanut mihinkään äärioikeistoon viittaavia kylttejä vaan kaikki olivat mukana lähinnä Suomen itsenäisyyden kunnioittamisen merkeissä.

 

 

 

 

 

 

 

firaot
Sitoutumaton Tampere

Maahanmuuttaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu